Tihany erdei iskola információ, általános tájékoztató
www.tihanytourist.hu  
AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁS RÓLUNK TIHANYRÓL AKTUÁLIS TIHANYI ERDEI ISKOLA KAPCSOLAT  

Tihanyi Levendula Ház

Látogasson el hozzánk!

KIADVÁNY TREND 2009

KIADVÁNY TREND 2009 II. HELYEZÉS - Weboldal kategória - Tihanytourist

II. HELYEZÉS - Weboldal

A projekt célja a Tihany Tourist Idegenforgalmi Kft. piaci versenyképességének segítése

 

TIHANY ERDEI ISKOLA - ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

Köszönjük érdeklődését erdei iskola programunk iránt.

Megrendelés:

Irodánk az Öntől érkezett ajánlatkérésre programajánlatot küld. Amennyiben Önök a Tihanyi Erdei Iskola mellett döntenek, kérjük, hogy a Megrendelés menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezze foglalását. Megrendelést csak ezen űrlap kitöltésével fogadunk el.

Ezután a megrendelőt visszaigazoljuk, amelyben tájékoztatjuk a részvételi díj fizetésének menetéről. Az első részletet a megrendeléstől számított maximum 30 napon belül kell számlaszámunkra átutalni, a további részleteket időarányosan, a visszaigazolásban feltüntetett határidőig kérjük számlánkra utalni. A visszaigazolás utáni 10% vagy annál nagyobb létszám változás a részvételi díj módosulását vonja maga után. Az utolsó részlet átutalása után létszámmódosításra már nincs lehetőség.

Az előleg befizetéséről minden esetben írásos visszaigazolást küldünk. Igény esetén a számlákat is postázzuk, vagy megérkezéskor adjuk át Önnek.

Részvételi díj:

A részvételi díj tartalmazza a felsorolt szolgáltatásokat. Nem tartalmazza a belépőket az Apátságba, illetve a Néprajzi Múzeumba.

Közlekedés:

Tihanyban nincs vasútállomás, a legközelebbi Balatonfüreden található. Általában a vonat érkezése után néhány perccel menetrendszerinti helyközi járat indul a 3-as számú megállótól Tihanyba. Ha a déli partról érkeznek, akkor célszerű Balatonföldváron leszállni a vonatról, és onnét személyhajóval Tihany-Révig utazni, a hajóállomástól pedig kisvonattal elérhető a falu.

Elérhetőségek:

MÁV: 06-87/343-652

VOLÁN: 06-87/342-905

TIHANY-RÉV Hajóállomás: 06-87/448-307

 

Tihany Tourist Utazási Iroda - Tel.: 06-20/9754-162 - info@tihanytourist.hu

Magyar Deutsch English Russian