Tihany eladó ingatlan - ING-05,Beépíthető belterületi lakótelek,3300 m2 ingatlan, ,89,Itt Tihanyban van! A Belső-tóhoz közel eladásra kínálunk egy egyedülálló paraméterekkel rendelkező ingatlant. A két egységből álló, 1944 m2-es lakóövezeti és 1449 m2-es külterületi ingatlan, amely csak egyben eladó, gyönyörű kilátással rendelkezik a falura és a tóra. Az ingatlanon egy 20 éve épült, 90 m2-es, földdel fedett, korábban vendéglátás céljára szolgáló boltíves pince és ennek kiszolgálóegységei találhatók. Az ingatlan két jogerős építési engedéllyel rendelkezik. Az egyik egy háromszintes, 3 x100 m2 alapterületű családi ház megépítését teszi lehetővé. A másik engedély egy 4- 6 egységből álló, wellnesstérrel rendelkező vendégház megépítésére ad lehetőséget. A tervezett főépület tájolása észak dél irányú, így a teraszok a hegyekre, valamint a tóra néznek, ezzel biztosítják a nyugalmat az ott lakóknak. Az ingatlan közművesített: víz-, csatorna-, háromfázisú áram-ellátással rendelkezik, gázvezeték az utcában. Az ingatlanon egy 16 m mély, ásott kút van, amely a kert öntözéséhez biztosít elegendő vizet. Az ingatlan kerített, parkosított, díszfák,- bokrok, valamint gyümölcsfák adnak már most kellemes árnyékot a nyári forróságban. A 20-25 éves növényzet intim kert kialakítására ad lehetőséget. Az ingatlan hatalmas előnye, hogy az épületszintek két irányból is megközelíthetők, így könnyedén különálló lakásokká alakítható, emiatt bérbeadásra és esetlegesen több generáció zavartalan együttéléséhez is ideális választás.,Tihany eladó ingatlanok, házak, telkek ,részletes,információ,északi part,veszprém megye,balatonfüred környék
www.tihanytourist.hu  
AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁS RÓLUNK TIHANYRÓL AKTUÁLIS SZÁLLÁSHELYEK KAPCSOLAT  

Tihanyi Levendula Ház

Látogasson el hozzánk!

KIADVÁNY TREND 2009

KIADVÁNY TREND 2009 II. HELYEZÉS - Weboldal kategória - Tihanytourist

II. HELYEZÉS - Weboldal

A projekt célja a Tihany Tourist Idegenforgalmi Kft. piaci versenyképességének segítése

 

TIHANY INGATLAN - Eladó ingatlanok, házak, telkek

 

ING-05

| Beépíthető belterületi lakótelek

| Tihany

 

Itt Tihanyban van!
A Belső-tóhoz közel eladásra kínálunk egy egyedülálló paraméterekkel rendelkező ingatlant. A két egységből álló, 1944 m2-es lakóövezeti és 1449 m2-es külterületi ingatlan, amely csak egyben eladó, gyönyörű kilátással rendelkezik a falura és a tóra.
Az ingatlanon egy 20 éve épült, 90 m2-es, földdel fedett, korábban vendéglátás céljára szolgáló boltíves pince és ennek kiszolgálóegységei találhatók.
Az ingatlan két jogerős építési engedéllyel rendelkezik.
Az egyik egy háromszintes, 3 x100 m2 alapterületű családi ház megépítését teszi lehetővé.
A másik engedély egy 4- 6 egységből álló, wellnesstérrel rendelkező vendégház megépítésére ad lehetőséget.
A tervezett főépület tájolása észak dél irányú, így a teraszok a hegyekre, valamint a tóra néznek, ezzel biztosítják a nyugalmat az ott lakóknak.
Az ingatlan közművesített: víz-, csatorna-, háromfázisú áram-ellátással rendelkezik, gázvezeték az utcában. Az ingatlanon egy 16 m mély, ásott kút van, amely a kert öntözéséhez biztosít elegendő vizet.
Az ingatlan kerített, parkosított, díszfák,- bokrok, valamint gyümölcsfák adnak már most kellemes árnyékot a nyári forróságban. A 20-25 éves növényzet intim kert kialakítására ad lehetőséget.
Az ingatlan hatalmas előnye, hogy az épületszintek két irányból is megközelíthetők, így könnyedén különálló lakásokká alakítható, emiatt bérbeadásra és esetlegesen több generáció zavartalan együttéléséhez is ideális választás.

Ingatlan terület: 3300 m2

Ingatlan ára: 89 millió Ft.-

 
 

 

 
 
 
 
 
 

<< Vissza az ingatlanokhoz

 

Ingatlan keresés >>

 


 

Tihany Tourist Utazási Iroda - Tel.: 06-20/9754-162 - info@tihanytourist.hu

Magyar Deutsch English Russian